Al 85 jaar bestaat EHBO Harderwijk (Oranje kruis). Naast de uitgebreide EHBO-opleiding post de vereniging ook tijdens diverse evenementen. Billy Goosen van HK13TV werd uitgenodigd voor een kort interview. Daarin vertelt voorzitter Wilma van Kooten dat posten op evenementen bijdraagt aan de opleiding van EHBO’ers. “Door te posten kan je de theorie en oefeningen in de praktijk brengen en een betere inzicht krijgen.” Verder doet ze een oproep om te stemmen voor de EHBO-vereniging bij de Rabo Club Kas: “Er is geld nodig voor het onderhoud van de poppen, om de lessen nog mooier maken, en nieuw materiaal aan te schaffen. Er zijn zoveel dingen die voor meerwaarde kunnen zijn voor de lessen, maar geld kosten.” Stemmen op de EHBO-vereniging kan nog tot 25 oktober. Het interview met EHBO Harderwijk is regelmatig te zien op CAI-kanaal 13 of via www.hk13.tv.

EHBO Harderwijk doet oproep stemmen Rabo Club Kas op HK13TV
Wilma van Kooten (voorzitter)
Wilma van Kooten (voorzitter)