Veel mensen zitten thuis op de bank. Juist nu is beweging belangrijk. Ook met de maatregelen die genomen zijn tegen het coronavirus probeert GA! Harderwijk (Gezond Actief) nog steeds zoveel mogelijk Harderwijkers in beweging te krijgen. Ook aan de Harderwijkse senioren wordt gedacht.

Janneke van Nieuwenhuizen, GA! beweegcoach senioren, heeft samen met cameraman Evert Blijsie en enthousiaste Harderwijkse sport-en beweegaanbieders beweeglessen voor senioren in de vorm van video’s opgenomen. Zo brengen we ook de thuiszittende senioren in beweging. Deze beweeglessen worden dagelijks door HK13TV uitgezonden.

Ga naar www.hk13.tv/programmaoverzicht voor de precieze tv-gids. Daar staat ook wanneer de reportage van De Roef op tv komt. Die wordt verbouwd en Tabitha Poolen en Lisa van den Berg namen een kijkje bij de plannen.