Op 4 maart is de première van de nieuwe talkshow die naar Harderwijk en Hierden komt. Boordevol actualiteit, entertainment en diepgang. Presentatoren Evert Blijsie, Billy Goosen en Tabitha Poolen geven een inkijkje in alles wat er in stad en dorp gebeurt.  

De studio van Harderwijkse Praat (bron: Mitchell Verhoef van Deyval)

Harderwijkse Praat, de huiskamer van Harderwijk en Hierden 

De nieuwe talkshow brengt Harderwijk en Hierden dichterbij. Tabitha Poolen en Billy Goosen gaan in gesprek met de belangrijkste spelers van actuele onderwerpen voor het verhaal achter het nieuws. Evert Blijsie praat met Harderwijkers die een goed verhaal hebben en kijken naar wat hun drijft. We leren Harderwijkers kennen met interessante hobby’s en geven de show een vrolijke noot met lokale entertainers. Twee keer per maand is er een nieuwe aflevering van Harderwijkse Praat te zien op HK13TV. 

Aflevering 1 over criminele asielzoekers en Stoute Cellen  

De première van Harderwijker Praat is op 4 maart om 19.00 uur met een knallende uitzending. Evert Blijsie praat bijvoorbeeld met Marijn Fidder die onder meer de Zilveren Cameraprijs won voor fotografie van kinderen met kanker. Tabitha Poolen en Billy Goosen kijken naar de Harderwijker aanpak van criminele asielzoekers die lijkt te werken. Hierover praten onder meer wijkagent Alex Braakenburg en COA-locatiemanager Thami Zabda mee. Verder praten we met een fossielenverzamelaar en zijn theatermakers Sjors & Ruud te gast voor een nieuw evenement bij de Mess.

In gesprek over de aanpak van criminele asielzoekers

Productie talkshow door HK13TV 

Harderwijkse Praat wordt gemaakt door vrijwilligers en professionals die betrokken zijn bij de tv-zender. Van visagie tot camera, iedereen zet zijn schouders eronder om een succes van de show te maken. Techniek en regie is in handen van Harm Smit en Ed Keijzer.  

Over HK13TV 

Een lokale publieke televisiezender voor en door Harderwijkers en Hierdenaren. Een plek waar we terecht kunnen voor alles over onze stad. Zonder winstoogmerk en met hulp van vrijwilligers. Dat is waar HK13TV voor staat. Daarom zendt de zender een breed scala aan beeldmateriaal uit. Van evenementenverslagen tot de raadsvergaderingen, van historisch beeldmateriaal tot lokaal nieuws. HK13TV is te zien op www.hk13.tv of CAI-kanaal 13.