HK13TV was te gast op de zolder van het stadsmuseum om in gesprek te gaan over de tentoonstelling “Zuiderzeevisserij”. Door herinrichting gaat deze tentoonstelling verdwijnen. Evert Blijsie en Johan Ramon nemen ons nog een keer mee langs deze bijzondere expositie.

Na maanden hard werken kon dan eindelijk deze week de “vernieuwde” Melis Stokelaan in gebruik genomen worden. Billy Goosen blikt terug met projectleider Richard Rijnsburger van de gemeente Harderwijk op dit succesvolle project.

Het is bijna tijd voor Camping “FF Weg”. Een initiatief van een aantal samenwerkende organisaties die gezinnen uit Harderwijk een “gratis” vakantie aanbiedt op de Stadscamping Harderwijk. Theo Goosen van de Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk neemt ons mee langs dit “nieuwe” initiatief en Rinet Brinks van Zorgdat vult aan.